Vi var jo til Outdoor Weekend på Gram Slot i går sammen med Chess og Anders, så vi syntes lige I skulle have lidt billeder derfra. Han er lidt større end Dodo, og de kom fint ud af det med hinanden. Af interessen at dømme fra publikum, så er de grå meget populære.

Lige nu går tiden med marktræning, men vi har ikke haft rigtig held med fuglevildt endnu. Vi var lige ude en time her til aften i øsende regnvejr. Hun lettede en hare, men jeg kunne stoppe hende, så det var jo ikke spildt arbejde. Er begyndt at træne lidt sammen med Falco fra Karens F-kuld. Og vi har også kontakt med Freja (også Karens), og en fra Bramming. Vi skulle
egentlig have været ud alle fire i aften, men vi udsatte det i går pga. vejrmeldingen, så vi satser på en aften i næste uge.

Vi har meldt hende til markprøve på lørdag, og det glæder vi os til at prøve kræfter med.

Dbh
Helle og Torben