Vægten øges – 35,5 kg vejer de ialt nu dvs 4,4 kg i gennemsnit. Pyha der er ikke noget at sige til at vi synes de er tunge at bære rundt på. Om natten og når vi ikke er hjemme kommer hvalpene nu i hvalperummet, og de kan selv løbe over gårdspladsen – de er gode til at komme når vi fløjter – de ved jo også at så er der nok mad i farvandet 🙂

De er ude på græsset hver dag, og går mere og mere på opdagelse, så det er med at have et øje på hver finger når 8 hvalpe forsvinder i hver sin retning 🙂

Mælk fra Becca er på retur, men hvalpefoderet spises med velbehag – opblødte med kærnemælk eller A38 over. Bløde hundekiks er også guf.

I Hvalperummet er der nu permanent åbnet så de kan gå udenfor via en sluse (så det ikke trækker) og det gør de gerne.

Vi er også begyndt at de er inde på skift, 8 er for mange i fødekassen og kravlegården. i går fik de et nyt legetøj – en tunnel – og den skulle straks inspiceres – bides i – rykkes i og kravles igennem – og til sidst kunne man jo lægge sig til at sove i den 🙂

Neglene er klippet igen – alle 144 – stadig med en 3 i 1’er.