Hvalpene vokser og vokser, hvilket også betyder, at nu kan de kravle over kanten på hvalpekassen, så selv om hvalpegitteret er for, vil de ud at se på verden, så en morgen vi stod op stod 2 af hvalpene ude i stuen.

Derfor er det tid at flytte lejlighed, så hvalpene stuves ned i 2 tasker, der er trængsel men det går, taskerne er temmelig tunge, godt 9 kg hver.

Klar til afgang

Hvalpene er endnu for små til selv at gå over gårdspladsen så derfor bæres de i taskerne. Hvalperummet ligger i garagen, et opvarmet rum, hvor der kan åbnes en sluse ud til hundegården udenfor. Lemmen er ikke åben endnu, det er for koldt, og vi skal være sikre på hvalpene kan finde ind og ud, så det kommer.

Så er hvalpene på vej ud af taskerne første gang i hvalperummet.

Pyha efter sådan en omgang er det tid til en lur